top of page

Tepper er i vinden som aldri før! Vi kan levere alt av tepper og gulvbelegg, og vi har egen interiørkonsulent som kan hjelpe deg med dine interiørvalg. 

Vi flytter også inn i større lokaler for å kunne gi kundene våre et større og bedre utvalg av varer og tjenester. Vi har blitt medlem av Wifa-kjeden som er en fagkjede for farge og interiør. Dette, sammen med våre håndverkere, gjør at vi kan tilby kunden høyeste kvalitet i alle ledd av prosjektet.

HÅNDVERKTJENESTER
INNVENDIG OPPUSSING OG VEDLIKEHOLD

Vi har lang erfaring med å behandle alle typer overflater som du omgir deg med innendørs.

Vi har fokus på det estetiske og har god kompetanse på alle typer materialer. Maling, tapetsering, lakkering, malerteknikker, gulvlegging, gulvsliping etc.

Vi løser jobben med fokus på å gi kunden det beste sluttresultatet som også fungerer best over tid.

Vi kan også bidra med rådgiving innen fargevalg og andre håndverksmessige interiør valg.

Det er viktig å lage malerbudsjettet tidlig i prosessen slik at dette ikke blir en post man må spare inn på.

Husk at vi bruker mye tid innedørs i dette landet og at det vi omgir oss med må være behagelig og estetisk.

UTVENDIG OPPUSSING OG VEDLIKEHOLD

Høy lokalkunnskap er viktig når bygningsmassen skal vedlikeholdes utvendig. Her har vi lang erfaring.

Det er viktig å velge riktig behandling til nettopp ditt bygg. Dette kan spare deg for fremtidig unødig vedlikeholdsintervall, samt å forlenge levetiden til ditt bygg. Vi har høy kompetanse på tradisjonelt vedlikehold med bruk av tradisjonsmaling på både fasader og andre bygnings-komponenter.

Vi ser ofte at vi kan redde mye som blir skiftet ut, så det er lurt å kontakte oss tidlig i prosessen for å få kartlagt omfanget av 

et eventuelt vedlikehold og valg av riktig produkt.

BAD OG VÅTROM

Bad og våte rom er byggets mest kritiske områder innvendig.

Det er viktig at dette blir løst på en måte som gjør dette rommet til et vanntett rom som tåler bruken det er tiltenkt.

Dette kan vi løse på best mulig måte uavhengig av hvilke overflater som blir valgt. Vi løser hele jobben dersom det er ønskelig, eller så kan ta på oss gulvbelegg, flislegging og maling av dette.

Ved behov for andre fag så kan vi koordinere eller leie inn tekniske fag og eventuelt andre fag dersom det er ønskelig med en komplett leveranse.

Her er det veldig viktig å gjøre et godt forarbeid da det er mange involverte fag og sammensatte tverrfaglige løsninger i nesten hver detalj.

BYGGNINGSVERN & ANTIKVARISK VEDLIKEHOLD

Å bevare bygg og vedlikeholde gamle bygninger og bygningsdeler er viktig. Vi ønsker å være tradisjonsbærere for å bringe den tradisjonelle malertradisjonen videre til nye generasjoner. Dette er en viktig del av vår profesjon og en viktig del av kulturvernet.

Vi ser at med å ha fokus på tradisjonshåndverk så opprettholder vi en høy kompetanse innen mer moderne malerarbeid, og kan dra nytte av det beste fra flere epoker.

Det er også et tankekors at i tidligere generasjoner så klarte håndverkerne å lage ting som ble mange hundre år gamle. Dette er noe som vi prøver å tilstrebe i vår hverdag.

Vi ser også at dette er den mest miljøvennlige måten å vedlikeholde bygg på.

bottom of page